Åbent hus: Tina Trolleys A/S fylder 30 år

 

Det er i år 30 år siden Rie og Søren Wedel overtog virksomheden, der siden starten er flyttet, vokset og udvidet med en langt større produktion. Jubilæet fejres 17. september kl. 10-15 på Tina Trolleys firmadomicil Industrivej 5 i Storvorde øst for Aalborg.

Giv gerne besked om deltagelse senest 3. september på mail: tina@tina-trolleys.dk

Tina Trolleys A/S støtter Black Mamba APU, der bekæmper krybskytteri i Sydafrika og gør en kæmpe indsats for naturbevaring. På dagen kan man høre mere om projektet.
I stedet for gaver kan gives en donation til projektet på konto nr. 4368-13831564.

 

Kunst mod krybskytter

Kunst mod krybskytter i Afrika er et projekt, som familien Wedel, der står bag Tina Trolleys, startede i 2020. Hvert år donerer projektet hele overskuddet fra Kunst mod krybskytter til indsatsen for at bevare truede dyr i Afrika. I forbindelse med jubilæet opfordrer Tina Trolleys A/S til at give et bidrag til indsatsen i stedet for gaver.

 

En stor del af projektets indtægter kommer fra salg af kunstværker, som er tegnet af Mads Frederik Wedel, der er søn af Rie og Søren Wedel. Han er kunstner og tatovør. Hele familien besøgte projektet i 2017 og har siden støttet de mennesker, som på et område på 52.000 hektar omkring Krüger National Park, gør en indsats for at forhindre krybskytteri. Projektet drives af unge kvinder, som er lykkedes med at nedbringe antallet af dræbte dyr som elefanter og næsehorn betragteligt.

Projektet er bl.a. også støttet af Aalborg Zoo, og der er tilknyttet forskning til stedet.

Vil du vide mere, kan du på Facebook finde Kunst mod krybskytters egen side.