Vileda: Rengøringsmessen kan blive et løft til hele branchen

 

Hele teamet fra Vileda Professional, som du kan møde på
Rengøringsmessen Rent i Danmark.

Vileda Professional har lagt et stort arbejde i Rengøringsmessen Rent i Danmark. Messen er både en anledning til at præsentere virksomhedens produkter og til at samle branchen.

Det er snart fem år siden, der sidst var rengøringsmesse i Danmark. Derfor har teamet bag Vileda Professional også en stor portion indestængt messeenergi, som bare venter på at komme ud. Det får de chancen for 2.-3. oktober, når Rengøringsmessen Rent i Danmark for første gang slår dørene op i Odense.
»Det bliver så fedt at komme i gang igen og være en del af en stor dansk messe for branchen. Vi har de seneste måneder brugt meget energi og lagt stort fokus på at skabe en messestand, hvor vi kan møde både kunder og kollegaer,« siger salgs- og marketingassistent Naia Minet, der for første gang er tovholder på Vileda Professionals messestand i Danmark.
Virksomhedens commercial manager for det danske og svenske marked, Jonas Petersen, har fulgt tilblivelsen af Rengøringsmessen Rent i Danmark ganske tæt. Han har nemlig været en del af det advisory board, som har givet inspiration til arrangørerne.
»Alt tyder på, at vi står over for en ny messe, der kan blive et meget stort aktiv for vores marked og for hele branchen. Messen er skruet godt og professionelt sammen, og derfor vil vi også gerne bakke op. Både fordi vi selv glæder os, men også fordi vi tror, det kan være med til at give et nyt pust til vores branche,« siger Jonas Petersen.
Han peger på, at arrangørerne DRF og Odense Congress Center sammen med Rent i Danmark som mediepartner har lagt op til noget stort:
»Det skal vi som leverandør bakke op om. Kun på den måde kan vi realisere vores potentiale i branchen.«

En god og sjov oplevelse

Forberedelserne til messen hos Vileda Professional kredser i høj grad om at skabe den helt rigtige stemning, så det bliver en både rar, sjov og udbytterig oplevelse for alle.
»Messen er en god anledning til, at de besøgende både kan se, røre, teste og afprøve nogle af produkterne. Det er en god anledning til, at vi får den rigtige dialog,« siger Naia Minet. Og Jonas Petersen lægger vægt på, at oplevelsen skal være ”helt nede på jorden”, så folk føler sig godt tilpas.
»Vi bygger et afslappet miljø op med loungestemning, for det tror vi passer rigtig godt til det danske marked. Vores messestand ligger på en ø i området med ryggen op imod vaskerileverandøren Nortec. Sammen med Nortec har vi derfor besluttet, at vi skaber en afslappet stemning, hvor det både bliver sjovt og en god oplevelse for alle,« siger Jonas Petersen.
Vileda Professional stiller med hele holdet af konsulenter i Danmark, suppleret med et par medarbejdere fra Sverige og Finland.