Odense er klar til at samle rengøringsbranchen

Hele rengøringsbranchen kan glæde sig til et banebrydende event, når Rengøringsmessen Rent i Danmark 2024 slår dørene op den 2.-3. oktober i Odense Congress Center (OCC).

Rengøringsmessen Rent i Danmark er den største af sin slags i landet, og en af årets mest centrale begivenheder for alle, der arbejder professionelt med rengøring, hygiejne og facility management.

Med deltagelse fra førende leverandører, producenter og eksperter er messen en unik oplevelse, hvor gæsterne kan udforske de seneste produkter, teknologier og metoder, der former branchen nu og i fremtiden.

Messen byder på flere end 75 udstillere og et omfattende program med stærke oplægsholdere, og er en enestående mulighed for, at fagfolk kan netværke, opdage de nyeste innovationer og få indblik i fremtidens rengøringsløsninger, fortæller Kristian Nordfred Hansen, projektleder på OCC:

»Vi er enormt stolte af det imponerende setup, vi har sat sammen på OCC til Rengøringsmessen Rent i Danmark. Messen har udviklet sig fantastisk siden vi annoncerede den, og vi ser virkelig frem til at byde så mange udstillere og besøgende velkommen til Odense.«

Stærke oplægsholdere og stort seminar giver indsigt

Messen byder ikke blot på en imponerende række af udstillere, men også på et spændende konferenceprogram med nogle af landets mest indflydelsesrige personligheder.

Blandt de mange prominente oplægsholdere finder vi tidligere EU-kommissær Connie Hedegaard, der vil dele sin viden om bæredygtighed og klimaindsats – begge dele højaktuelle emner for rengøringssektoren i 2024.

David Guldager, kendt tech-ekspert, bringer gæsterne ind i fremtiden med sit oplæg om teknologiens rolle i branchen, mens iværksætter og erhvervskvinde Birgit Aaby vil inspirere med sine erfaringer fra erhvervslivet.

Herudover vil tidligere chefredaktør for Ekstra Bladet, Poul Madsen, give et skarpt perspektiv på, hvordan rengøringsbranchen kan samarbejde med medierne, for at få den eksponering og anerkendelse, den fortjener.

Som optakt til Rengøringsmessen Rent i Danmark afholder Dansk Rengøringsteknisk Forening (DRF) desuden den 1. oktober deres efterårsseminar. Seminaret fokuserer på aktuelle emner som bæredygtighed, innovation og kvalitetssikring i rengøringsbranchen, og byder på oplæg fra både danske og internationale eksperter.

 

En uundgåelig begivenhed for fagfolk i rengøringsbranchen

Rengøringsmessen Rent i Danmark 2024 er en unik mulighed for at få indsigt i de nyeste tendenser og netværke med kolleger og branchefolk. Messen er således ikke kun en udstilling, men et centrum for vidensdeling, inspiration og fremtidssikring af rengøringsindustrien i Danmark.

Uanset om man er leverandør, facility manager eller arbejder i den daglige rengøring, er messen en begivenhed, man ikke må gå glip af, forklarer Jytte Hansen, formand i Dansk Rengøringsteknisk Forening, som er messens største partner:

»Vi har længe set frem til at kunne samle hele branchen til ét stort event, og med messen i Odense får vi en begivenhed af præcis den størrelse og kvalitet, vi kunne drømme om. Vi er sikre på, at det bliver en messe med både faglighed og stemning i særklasse, som alle deltagere vil få stort fagligt udbytte af, slutter hun.

Praktisk information

Rengøringsmessen Rent i Danmark 2024 afholdes den 2.-3. oktober 2024 i Odense Congress Center.

For mere information og tilmelding, besøg www.rengoeringsmessen.dk

Læs mere om DRF’s seminar på Rengøringsmessen Rent i Danmark her: https://www.d-r-f.dk/arrangementer/seminar-efteraaret-2024.aspx

Det er gratis at deltage som gæst på messen, og interesserede kan hente deres billet på følgende link: https://registration.eventbuizz.com/rengoeringsmessen-rent-i-danmark-12306/attendee