Det bliver en fest, når branchen samles

Jytte Hansen, formand DRF, fortæller om baggrunden for messen og hvad hun selv glæder sig mest til.

DRF’s formand Jytte Hansen.

Hvorfor tager DRF initiativ til en rengøringsmesse?

I efteråret 2021 fik vi i DRF’s bestyrelse flere henvendelser fra forskellige leverandører, som ønskede sig en ny og professionel messe, og de mente, at DRF måtte være de rette til den opgave. Tanken var spændende, og vi var ikke i tvivl om, at der manglede en stærk professionel messe i branchen, men havde vi tiden og resurserne til det? Vi nedsatte en lille “messe arbejdsgruppe “ og til DRF’s jubilæumsseminaret i Nyborg oktober 2022 kunne vi fortælle alle den dejlige nyhed, om vores nye samarbejde med OCC.

Hvem er messen for?

DRF har i mange år været gode til at få mennesker til at mødes i branchen. Det er fascinerende, når medlemmer fra hele Danmark, leverandører, rengøringsfirmaer, kommuner, konsulenter mødes til DRF arrangementer. Det stærke er, at mange til daglig er konkurrenter, men her er de sammen i et fællesskab og om vidensdeling. Den nye messe er også for alle dem, blot i et nyt fællesskab, hvor leverandørerne har god tid til at vise det sidste nye i branchen. Ud over dette forventer vi jo helt klart at se rigtig mange andre beslutningstagere inden for rengøringsbranchen, som vil få nye ideer og styrke sin viden om det der rører sig i branchen. Vi forventer at se dem, som sammen med os vil højne branchen og fremme brug af innovative løsninger og styrke indsatsen for god uddannelse.

Hvad får man ud af at deltage?

Når du deltager på messen, får du helt sikkert ny viden om, hvad der rører sig på leverandørsiden, hvilke nye tiltag der er indenfor både robotter og bæredygtighed. Du får også mulighed for at vidensdele med fagligt dygtige ”kollegaer” fra hele Danmark. Der bliver mulighed for at deltage i oplæg fra spændende indlægsholdere. Jeg ser frem til nogle forrygende dejlige festdage for hele rengøringsbranchen.

Hvordan bliver messen en succes?

Jeg tænker, at det er en succes allerede inden det er startet, da vi har så stor opbakning fra leverandørsiden. Men det betinger jo også, at der kommer mange besøgende fra hele Danmark. Det er dog ikke antallet, der er det vigtigste. Mere det at en stor del af de besøgende er beslutningsdygtige, så vores udstillere kan få gode kontakter med hjem. Vi vil også lave en grundig opfølgning med interviews af udstillere og deltagere for at få mere detaljeret feedback. Det er vores første messe, så vi tager læring med os til 2026.

Hvad glæder du dig mest til?

Jeg glæder mig til åbningsdagen og til at se glade positive ”kollegaer” fra branchen. Jeg er sikker på, at der bliver en festivalstemning og det bliver skønt at se leverandører få gode snakke med de besøgende og helt sikkert også gode aftaler med hjem. Jeg glæder mig til at gå rundt og høre, at det sprudler af liv og at se de besøgende og udstillere befinder sig godt. Ser frem til at se resultatet af det store arbejde, der er lagt gennem de sidste par år. Forhåbentlig med en følelse af lettelse, glæde og tilfredshed.

 

Du kan også besøge rengøringsemssen 2.-3. oktober i Odense Congress Center. Få din gratis billet her:

TILMELDING