Professionel rengøring mødes i Odense de næste to dage

Rengøringsmessen Rent i Danmark åbnede her til morgen med 80 udstillere og et forventet besøgstal, der overstiger alle tidligere messer for branchen.

Forhåndstilmeldingerne har slået alle forventninger til Rengøringsmessen Rent i Danmark, som afvikles 2. og 3. oktober i Odense Congress Center. Allerede fra morgenstunden stimlede det til med medarbejdere fra den professionelle rengøringsindustri, som ville overvære åbningen med tidligere klimaminister og EU-komissær Connie Hedegaard.

»Trods en fyldt indbakke og mange gøremål, er det vigtigt at deltage i en messe, der bidrager med inspiration og ny viden, for det er gennem samarbejde og netværk, vi kan forny os og at virksomheder kan bidrage til omstillingen til et mere bæredygtigt samfund,« sagde Connie Hedegaard.

Rengøringsmessen viser de mange nye og kendte produkter frem. Connie Hedegaard hæftede sig ved at virksomhederne skal være klar til at tage bæredygtige løsninger i brug:

»Virksomhederne skal også yde i omstillingen, og det gælder også jeres sektor. De store virksomheder i Europa er begyndt at stille krav og det vil sive ned igennem værdikæden. Så der vil for alle være nye krav omkring produktion, logistik og service. Skal man være konkurrencedygtig om fem år, er det nu man skal optimere og udvikle i bæredygtig retning og uddanne medarbejdere. Dem der tager det her alvorligt vil have nemmere ved at rekruttere fremtidens arbejdskraft.«

»Bæredygtighed er noget af det der er i fokus på messen, så tillykke til branchen med en ny messe, der kan bidrage med nye viden og inspiration,« lød det fra Connie Hedegaard.

 

 

 

DRF’s formand Jytte Hansen klippede officielt den røde snor til messen præcis på salget 9 med ordene om, at der er gået to års arbejde forud for messen:

»Det bliver en ny æra for messeaktivitet i rengøringsbranchen, hvor vi samler leverandører og de mange virksomheder, indkøbere og medarbejdere, som arbejder professionelt med rengøring.«

 

Du kan nå det endnu

Messen kan besøges i dag 2. oktober og i morgen torsdag den 3. oktober i tidsrummet klokken 9-16. Besøgende kan tilmelde sig på messens hjemmeside eller registrere sig ved ankomsten. Der er gratis adgang til messen

Foruden branchens store leverandørvirksomheder, som udstiller i på et enormt messeareal, så er der faglige oplæg på scenen. Møde bl.a:

  • Poul Madsen, der giver et humoristisk indblik i, hvordan rengøringsbranchen kan få mere medieopmærksomhed
  • David Guldager, der præsenterer de nyeste teknologiske trends
  • Birgit Aaby, der inspirerer med sine erfaringer om ledelse og motivation i branchen
  • Paneldebat, der giver indblik i de officielle miljømærker

Husk også at messen er vært for finalen i DM i Vinduespolering!

Uanset om du er på udkig efter nye leverandører, ønsker at netværke med branchekolleger eller vil høre oplæg fra nogle af de mest erfarne fagfolk, er der noget for alle på Rengøringsmessen Rent i Danmark.

 

Messens hjemmeside