Vi finder nye løsninger til dagligdagen

Ni serviceledere og kontorfolk fra rengøringsvirksomheden Renome ApS finder nye løsninger til de daglige opgaver på rengøringsmessen Rent i Danmark.

»Hele formålet for os er at tage samlet på messe for at have en fælles dag med inspiration, men også at finde helt nye løsninger til de opgaver, vi udfører hos vores kunder,« fortæller Brigitte Bodholt fra Renome ApS.

Virksomheden har en målsætning om at være opdateret på det nyeste inden for rengøringsfaget. Derfor er rengøringsmessen et godt sted at søge inspiration.

Hendes kollega, serviceleder Lone Ravn Hansen, stemmer i:
»Det er en meget blandet flok af udstillere, for der er mange nye produkter og maskiner, som vi kan stifte bekendtskab med. Og så er der ingen udstillere med respekt for sig selv, der ikke har en eller anden form for selvkørende maskine med,« siger hun og understreger, at robotterne for alvor er ved at finde indpas.

Både Lone Ravn Hansen og Brigitte Bodholt er enige om, at den nye rengøringsmesse har fået et stort professionelt løft i forhold til tidligere messer.
»Det ser pænere ud, messen og de enkelte stande er bygget godt op,« siger Brigitte Bodholt, mens Lone Ravn Hansen påpeger en enkelt mangel:
»Da vi ankom, kunne det have været fint, hvis vi lige kunne have købt en bolle med ost eller noget andet let, i stedet for at skulle gå direkte til streetfood-området. Blot et tip til næste gang,« siger hun, men udtrykker ellers tilfredshed med setup’et.