Clean Care A/S er nu national forhandler af Gausium rengøringsrobotter

Danmarks rengøringsnørder tager et stort skridt fremad i teknologiens verden.
Clean Care, leverandør af konventionelle rengøringsmaskiner samt hygiejne og forbrugsartikler, annoncerer stolt deres nyeste tiltag: Et nationalt forhandlerpartnerskab med Gausium. Dette samarbejde markerer en milepæl i Clean Cares historie og bringer avanceret rengøringsteknologi til det danske marked.

Lancering på messen


På rengøringsmessen ”Rent i Danmark” vil Clean Care præsentere rengøringsrobotterne. Clean Care har valgt Gausium, en førende aktør inden for robotteknologi, som leverandør af robotterne. Clean Care tilbyder Gausiums fulde sortiment af rengøringsrobotter, hvoraf Phantas, Vacuum 40 og Scrubber 50 Pro nu er tilgængelige for demonstration.

Innovative robotter


Gausiums rengøringsrobotter er udviklet til at levere effektiv, brugervenlig og pålidelig rengøring i forskellige miljøer. Uanset om det drejer sig om en efterskole, en idrætshal, en industrivirksomhed eller et større hotel, kan Clean Care nu tilbyde en løsning, der passer til kundernes specifikke behov. Disse robotter repræsenterer det nyeste inden for rengøringsteknologi og er designet til at give en hjælpende ”hånd” i de daglige fysisk hårde rengøringsopgaver.


Fremtiden for rengøring


Danmark lider af manglende arbejdskraft i servicebranchen. Der er både brug for arbejdskraft til de fysisk belastende rengøringsopgaver samtidig med, at der er et højere krav til rengøringsstandarden. Clean Care tror på, at løsningen på fremtidens rengøringsudfordringer vil være en kombination af menneskelige ressourcer i samspil med teknologi og robotter. Som en stor bonus for alle vil implementering af robotter reducere brugen af kemikalier og vand, hvilket gør rengøringsprocesserne mere miljøvenlige. Derudover arbejder en robot selvstændigt. Den kan tage de tunge, repetitive opgaver, hvilket kan være med til at reducere sygefravær, effektivisere rengøringen og frigive tid til andre opgaver. En bæredygtig løsning for mennesker og vores jord!

Kontakt konsulenten


Er der ønske om at lære mere om de nye rengøringsrobotter, og hvordan de kan integreres i din virksomhed, vil konsulent Allan Madsen være til stede på messen. Han vil stå klar til at besvare spørgsmål og hjælpe med at finde den rette løsning.
Hold øje med Clean Cares stand nr. 1803 på messen for at se de innovative robotter i aktion.

SENESTE NYHEDER: