Rengøringsassistenternes Dag 2024: Datoen er fastsat

Rengøringsassistenternes Dag markeres igen i år, og datoen er nu fastsat. Sæt kryds i kalenderen den 2. december 2024, hvor dagen vil blive fejret i hele branchen.

Akkurat som sidste år afholdes Rengøringsassistenternes Dag den første mandag i december. Initiativet til denne dag blev taget af DRF og branchemediet Rent i Danmark og blev første gang afholdt i Danmark sidste år.

Dagen har været markeret i flere andre nordiske lande i en årrække, men i år er det blevet et fælles nordisk anliggende. Denne udvidelse er sket på baggrund af en opfordring fra DRF’s formand, Jytte Hansen. Som resultat af dette initiativ markedsføres dagen nu med samme logo og budskaber i alle de nordiske lande.

Samarbejdet koordineres af NOCC – Nordic Cleaning Cooperation, og brancheforeninger og branchemedier på tværs af de nordiske lande har afholdt en række opstartsmøder hen over foråret.

Nu er det op til alle aktører i branchen at bakke op om dagen ved at sætte fokus på rengøring og medarbejderne med forskellige initiativer på dagen.

Først og fremmest handler det om at få datoen i kalenderen. Virksomheder opfordres til at markere dagen med forskellige initiativer og delinger på sociale medier. Lad os sammen sætte fokus på rengøringsassistenternes vigtige arbejde.