Surfaktantfri rengøring med TANA

Med surfaktantfri rengøring ved brug af Tanet karacho spray og mikrofiberklude kan en bred vifte af materialer rengøres med et enkelt produkt. © Tana-Chemie GmbH

Hurtig og sikker anvendelse til effektiv rengøring

TANET karacho spray, den surfaktantfri allround-rengøringsmiddel, klarer udfordringer på en bred vifte af overflader. Ud over 1-liters flasken og 5-liters refill-dunken er TANET karacho nu også tilgængelig som en brugsklar allround-rengøringsmiddel i en 750 ml sprayflaske. Denne anvendelsesform muliggør hurtig, nem og målrettet brug. Den surfaktantfri formulering er ideel til rengøring og pletfjerning på farveægte tekstilbelægninger, mikroporøse overflader, rustfrit stål og Plexiglas®.
Som et Green Care Professional-produkt er TANET karacho spray EU Ecolabel og Cradle to Cradle Gold certificeret.

Opgaven med surfaktanter udføres af komplekseringsmidler, der binder snavs. I modsætning til surfaktanter sætter disse komplekseringsmidler sig ikke i mikroporøse overflader eller polstrede møbler, hvilket forhindrer hurtig gensmudsning. Anvendelse af en mikrofiberklud anbefales, da det øger rengøringsydelsen uden ekstra indsats.

I hverdagen giver det mening at have en allrounder ved hånden. Uanset om det er på kontoret, hotellet eller plejehjemmet, kommer en bred vifte af materialer sammen og skal ofte rengøres ind imellem. Hvad der karakteriserer Tanet karacho spray er dens udvidede anvendelsesområde. Selv ikke-vaskbare tekstiler og materialer med mikroporøse overflader kan rengøres. For enestående rengøringsydelse og for at forhindre gensmudsning er Tanet karacho spray den ideelle løsning til skriveborde eller elementer i rustfrit stål samt keramiske overflader, lænestole og tæpper.

I den interne præstationstest med wipe testeren viser det surfaktantfri rengøringsmiddel Tanet karacho spray (1) sin høje ydeevne i sammenligning med en kommercielt tilgængelig allround-rengøringsmiddel, der indeholder surfaktanter (2). Efter blot et par aftørringsstrøg er fedt- og pigmentholdigt snavs fuldstændigt fjernet. Vand (3) og den oprindelige snavs (4) tjener som en sammenligning. (Foto: Tana-Chemie GmbH.)

https://magasinhuset.peytzmail.com/f/profile/rent-i-danmark

SENESTE NYHEDER: