Kärcher: Fra gulvmoppe til gamechanger

BD 35/15 C Classic sætter ny standard for effektiv rengøring

 

Brian Sjællænder, Product og Category Manager, med Kärchers nye gulvvasker BD 35/15 C Classic

Kärcher introducerer BD 35/15 C Classic, en ledningsfri gulvvasker, der er designet til at revolutionere din rengøringsrutine. Maskinen er ikke bare en opgradering af den traditionelle gulvmoppe – den sætter en ny standard for effektivitet og sikkerhed. Med et justerbart håndtag kan BD 35/15 C Classic tilpasses nemt til forskellige brugere, hvilket gør den perfekt til arbejdspladser med flere operatører. Med en sugefod, der hurtigt tørrer gulvet, minimeres risikoen for faldulykker markant – en afgørende fordel i travle miljøer, hvor sikkerhed og hastighed er altafgørende.

BD 35/15 C Classic rengør og tørrer hurtigt, så du kan komme videre til næste opgave på kortere tid. Denne effektivitet gør BD 35/15 C Classic til en smart investering, der hjælper dig med at få mere gjort på mindre tid og opnå bedre resultater.

»Maskinen er udviklet med vores kunders behov i tankerne. Vi ved, at rengøring skal være hurtig, effektiv og nem at håndtere, især på mindre arealer, hvor pladsen er trang. Denne maskine giver dig alt det, og mere til. Den er ledningsfri, så du slipper for at bøvle med ledninger, og dens kompakte design gør den let at manøvrere rundt. Men det allervigtigste er, at den rengør langt bedre og hurtigere end en traditionel gulvmoppe,« siger Brian Sjællænder, Product og Category Manager hos Kärcher Danmark.

Afløbsslangen er fastmonteret på maskinen, hvilket betyder, at operatøren ikke behøver at fjerne snavsevandstanken for at tømme den.
Maskinen har indbygget lader og en 220 volts stikkontakt.

 

En investering, der hurtigt betaler sig selv hjem

BD 35/15 C Classic hjælper virksomheder med at få rengøringsopgaverne klaret hurtigere, så medarbejderne kan fokusere på andre vigtige opgaver. BD 35/15 C Classic er en prisvenlig investering, der hurtigt betaler sig tilbage ved at forbedre rengøringseffektiviteten og reducere den tid og energi, der ellers ville blive brugt på manuel rengøring.


Maskinen leveres med en eco-efficiency-funktion, som bidrager til en mere effektiv ressourceanvendelse. Denne funktion reducerer energiforbruget ved at justere sugestyrken på sugemotoren en smule.

 

Robust og effektiv maskine til krævende miljøer

Maskinens robuste konstruktion sikrer, at den kan klare daglig brug i krævende miljøer, hvilket gør den til en langvarig løsning. Det praktiske design gør vedligeholdelse nemt og hurtig, og det justerbare håndtag sikrer, at maskinen kan tilpasses nemt til forskellige operatører. Den forbedrer rengøringshastigheden, reducerer det manuelle arbejde og sikrer pålidelig drift. Kort sagt, du får mere værdi for pengene og en maskine, der holder i mange år, lyder det fra Kärcher.

 

www.karcher.com

 

Kärcher er med på rengøringsmessen Rent i Danmark. Stand nr. 1445