Fuldt hus ved åbning af Aalborg afdeling

Anders Andersens klipper båndet og åbner officielt den nye afdeling.

 

Nyt koncept var en succes: Anders Andersens Rengøring afprøvede en helt ny måde at holde reception på, da de slog dørene op til deres nye afdeling på Karlskogavej i Aalborg. Det blev en stor succes.

Huset var fyldt med gæster fra hele landet, og de fik en receptionsdag, der kombinerede fagmesse, networking og traditionel åbningshøjtidelighed med taler, overklipning af bånd og en lækker buffet leveret af kantinevirksomheden Cheval Blanc, som er en fast samarbejdspartner for Anders Andersens Rengøring.

 

Båndet til overklipning nåede rundt i hele huset

 

Afdelingshuset på Karlskogavej.

14 anerkendte leverandører i rengøringsbranchen havde velvilligt stillet sig til rådighed med flotte udstillinger og al deres faglige viden. Også fodboldklubben AaB, Miljømærkning Danmark og erhvervsnetværket Vigeur.dk var repræsenteret med en stand.

Udstillerne var fordelt rundt i hele huset, så der var liv, højlydt snak og aktivitet overalt. Udendørs var der VW biludstilling og mulighed for at komme højt til vejrs i en 64 meter lift.

Blandt talerne var Aalborg Kommunes erhvervsservicechef Lone Borg og AaB direktør Michael Tuxen, der begge bød Anders Andersens Rengøring velkommen til Aalborg.

Det var en overvældet og stolt leder af Aalborg afdelingen, Jan Kousgaard, der efter den vellykkede reception har fået lutter positive tilkendegivelser fra udstillere og gæster, der både havde fået fagligt udbytte og nye netværkskontakter.