i-team har verdensnyhed med til Odense

En af de kendte i-mop gulvvaskere kan nu kobles sammen med en robot, som dermed kan klare 300 kvadratmeter gulvrengøring med kun et minuts opsætningstid.

Verdensnyheden i-walk blev præsenteret i Odense af Brian Bække fra i-team Danmark og Mike van Lieshout fra i-team Global. I-team stiller i øvrigt talstærkt op på messen med en kæmpe stand, hvor også 10 års jubilæet for i-mop bliver markeret.

Der er tale om en verdensnyhed, som bliver præsenteret ved Rengøringsmessen Rent i Danmark 2.-3. oktober i Odense Congress Center.

Nyheden blev præsenteret af i-team Global i Holland og England dagen før rengøringsmessen i Danmark. Lanceringen blev fremskyndet, fordi den nye i-walk også skulle med på den danske messe, fortæller Brian Bække fra i-team Danmark.

Nyskabelsen går ud på at koble en i-mop XL sammen med ny teknologi i form af en robot. På den måde opnås en automatiseret gulvvasker, som ifølge Brian Bække gør rengøringen mere grundigt end en almindelig robotgulvvasker.

Den nye i-walk er en patenteret gulvrengøringsteknologi, der fjerner gentagelser fra kommerciel gulvrengøring på rekordtid med meget grønnere ydeevne og fremragende resultater.

i-team Global kalder lanceringen af i-walk, en banebrydende co-bot, der omdefinerer rengøring og leverer uovertruffen effektivitet og præcisionsrengøring. i-walk, der er tilgængelig fra 1. oktober 2024, forvandler i-mop XL til en co-botic og vasker op til 300 m² med kun et minuts opsætningstid.

Ti år med i-mop

Det er præcis 10 år siden i-mop kom på markedet. Den lille handy gulvvasker har revolutioneret markedet for gulvvaskere. Begivenheder markeres ved en festlighed på den danske rengøringsmesse i Odense. Jesper Koch fra i-team Danmark ses her på den store stand, hvor ti-året markeres.

LÆS OGSÅ: Gulvvaskeren der forandrede branchen